sexualupplysare och bokälskare

edward

Publicerad 2010-07-13 23:03:13 i Sex osv.,

Jag skulle egentligen behöva packa och fixa det sista inför Arvika imorgon, men det är för varmt och jag vill hellre läsa Twilight. Hur har jag kunnat missa denna överdrivet läckra serie?

Jag är så glad att jag inte läste serien när den kom, för mina hormoner och tonårskåta sinne hade inte klarat det. Jag hade med all säkerhet blivit ett av dessa galna fans som hånglar upp vaxdockor och tapetserar väggarna. Och vem kan klandra dom - han är ju vandrande sex, åtrå, passion och förbjuden kärlek!!

Kommentarer

Postat av: ellen

Publicerad 2010-07-14 09:48:44

Har du haft de berömda edward-drömmarna än? ;-)

Postat av: Ida

Publicerad 2010-07-14 09:58:51

Haha, jag klarar verkligen inte av Twilight - serien! Har iofs inte läst någon bok, inte min typ av genre, bara sett den första filmen och jag höll på att somna:P Men serien måste ju ha något eftersom man hör om den överallt;)Ha så kul i Arvika nu! Puss

Postat av: Kimfanny

Publicerad 2011-11-26 19:08:50

keep it up very nice site

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela