sexualupplysare och bokälskare

kamera.

Publicerad 2010-07-13 14:15:35 i min vardag,

Idag har jag utforskat ett nytt område - teknikens värld. Jag är inte teknisk och jag kan ytterst lite - alla mina tekniska varor i hemmet är köpta efter dess färger:
husgeråd: allt är mörkrött från OBH Nordicas Chiliserie
mobil, dator och kamera: babyrosa

Men då min kamera gått sönder tog jag mod till mig och inhandlade en ny, helt själv! Och det gick över förväntan, även om jag gick vilse i butiken tre gr och slutligen desperat bad om hjälp:
C - Jag behöver en kamera, är den här bra?! (pekar på den absolut billigaste)
S - Nej, inte ett dugg. Du får det du betalar för... Lägg till 200 och du får bla bla bla bla istället (pratar massa tekniska termer)
C - Paus! Jag kan ingenting, så liksom ge mig bara en bra och som är enkel!
S - Ooooookej. Här har vi en bra, med bla bla bla.
C - Tagen!

Han insåg ganska snabbt att han förhandlade med en blondin, så jag lät stolheten svikta, försöka hänga med i snacket som han ganska snabbt sänkte till mongonivå, han började han prata i termer som titta-på-bilden-knappen... Men det blev till slut en kamera, icke rosa och ganska ful, som jag nu måste lära mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela