sexualupplysare och bokälskare

no judgemental!

Publicerad 2010-07-11 21:21:49 i Sex osv.,

Finns det något jag stör mig på när det kommer till sex, kärlek och relationer så är det folk som dömmer. Speciellt när man dömmer en situation på förhand som är motsatsen till det man själv lever i. 

Tex. jag som singel och öppen för förslag för det mesta - skulle dömma de personer som väljer att leva inom tvåsamheten, vara sambo och vara monogam.
Och en som lever tillsammans med någon annan - dömmer en singel som tycker om att ligga runt.

Vad är grejen med det? Så länge man är lycklig, trivs och mår bra med sig själv och hur man valt att leva, så får man göra det exakt hur man vill! Det spelar ingen roll om man väljer att leva mongamt med Torsten 35 från att man var 15 till att man dör, träffar ett nytt ligg varje tisdag och torsdag, eller har ett kk på distans - det är bara olika typer av relationer och alla ska accepteras lika mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela