sexualupplysare och bokälskare

sämsta ursäkten någonsin!

Publicerad 2010-07-06 22:54:36 i Sex osv.,

Vi var och shoppade idag och diskuterade som vanligt massa sex och kärlek, när Naddi berättade att hon under en föreläsning fått höra att "tjejer minsann ofta intygar och förklarar att hon varit kär i killen hon legat med" - detta även om det varit första kvällen! Allt för att liksom försvara sig att hon legat med någon!!

Hur jävla stört är inte detta på en skala?! Som att det måste finnas en anledning till att man ligger med någon som man inte känner sådär superbra?! När ska kvinnor och män bli jämställda och få knulla runt exakt hur mycket eller hur lite de vill - utan att de måste försvara och skydda sig?! ps. enligt mig är det bara stört beteende att försöka inbilla andra att man blivit kär i någon efter en kväll... Det är fan creepy. Då ligger jag hellre runt med tio främlingar än försöker slå i mina vänner någon sån bullshit!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela