sexualupplysare och bokälskare

bröllop.

Publicerad 2010-06-20 21:25:06 i Sex osv.,

Vit klänning, nyputsade skor, lång slölja, läppar som hela tiden log och bultande hjärtan som slår för varandra. Matchande ringar som träs på darrande fingrar, löften som avges och kärlek. Så mycket kärlek!

Jag är verkligen ingen royalist, och jag har förbannat denna händelse så många gånger. Men när jag fick se brudparet så insåg jag en sak, det hade lika gärna kunnat vara Bertil och Karin från Hässleholm som gifte sig, för det var deras stora kärlek till varandra som var i fokus. Och jag smälte.

Men nu var det ju ändå ett kungabröllop, med en fantastiskt vacker prinsessa som valt en prins av folket - när Daniel höll sitt tal satt vi på rad alla fyra i stugan och snyftade, jag har inte hört ett vackrare tal! Varenda ord och rörelse den där mannen gjorde gick rätt in i mitt hjärta, och jag får rysningar bara jag tänker på det<3

Det är i stunder som dessa som man inser att det finns fan inget finare och vackrare än kärlek!

Kommentarer

Postat av: Kitty - frågestund :D

Publicerad 2010-06-20 21:41:53

- tack :D ♥

Postat av: Carro.

Publicerad 2010-06-20 21:52:51

ja, hans tal var verkligen urgrymt!sv: nehe :( saker o ting brukar ta slut snabbt där tyvärr :/ haha, men att träffa morgan är ju inte helt fel det heller! :P men du kanske hittade andra bra grejer istället? :)

Postat av: Daniel

Publicerad 2010-06-21 14:24:20

Jättefint! Verklig kärlek!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela