asså det är så jobbigt, jag är typ helt kär i dig!!

Jaa, har verkligen försökt sova, men det är svårt när man är så jävla glad och solen skiner! Så istället har jag legat halvvaken sen 9 och drömt sjuka drömmar, värsta var en dröm där L och V "Flyttades över till mitt fritids, och jag skulle liksom "ta hand om dom" som alla mina andra gullungar", snacka om att dom startade krig! hahaha!


Iaf, gårdagen! Haha, det blev ju ingen gayklubb utan vi tog ett säkert och gratis kort istället. Och första minuterna stod vi bara och glodde på alla människor, det var så att säga, ganska blandad befolkning där igår! Men vi dansade dansade dansade som om det inte fanns någon morgondag! Mest var ni nog på Housegolvet och studsade runt som riktiga svennebananer!
- bästa av allt var att den där spärren man har, för liksom öppen dans - och när den försvinner så är det bara att köra på! Vi skrattade, hoppade, sjöng och pratade med massa roliga folk :)

- "Vad glad du ser ut Caro! Fick du ett ragg eller?!" - "Hahaha, nej, jag bara skrattar åt alla människor!"
- "Asså han hänger lite på mig, lite som ett träd som faller!!" - Hahaha, du är hans skogsvaktare!!"

Det här var nog en av de bästa utgångarna på länge, bara roliga människor, massa dans, ganska bra musik och bästa energin! Detta måste vi göra om tjejer! <3



ps. titeln på inlägget är ett citat från mitt ragg igår, som han sa ungefär en timme efter att vi hookat upp! Hahaha! Jag har nog inga kommentarer faktiskt... ;)
0 kommentarer