bloody tuesday

Till er som äter p-piller neovletta 28: till er tänkte jag bara dela med mig av min lilla erfarenhet av det som jag nu går igenom. Det hela började med att min älskade mysfarbror och idol Fråga Olle, Olle Waller var på THG, vi lekte självklart Fråga Olle och jag fick vara Martin :D
- iaf, under denna timme kläckte han meningen "en vuxen kvinna klarar sig på att ha sin mens högst 3-4gr om året..." vilket jag tog till mig och liksom hade som plan. Och har haft sen dess.
- och jag har inte haft några som helst komplikationer alls under dessa år, utan liksom haft mens när jag känt för det. (fram tills att min läkare påpekade hur bra det var för mig att ha mens)

Men det som då kan hända är att kroppen liksom bygger upp ett lager med slemhinnor, som vanligtvis försvinner med mensen, men om man då hoppar över den så kan kroppen iaf fortsätta bygga upp slemhinnor - som någon gång måste ut ur kroppen!
- så det är väl lite en vägningsfråga, är man villig att ha massa mensfria månader och sen få en megastor blödning som kan komma när som helst och med hur mycket blod som helst - eller så fortsätter man som vanligt och har sin blodvecka i månaden!


ps. jag vill bara tipsa om en utan konsekvenserna som kan komma om man laborerar för mycket med sina ppiller, genom att berätta vad som hänt mig och vad läkaren berättade - men valet är helt upp till er!
0 kommentarer