fynden

Här pratar vi om riktiga fynd, och detta är vad jag kallar en riktig bokrea - akademibokhandeln har fått vattenskador och rear ut allt för halva priset! Kan säga att det var väldigt utplockat, inte en enda Jane Austen hade dom kvar! Men är man envis och öppen för förslag så går det att fynda.



- Sekter - en bok om vad det är som gör att folk dras till sekter, samt ren fakta om både svenska och utländska sekter. Så intressant!
- Prins Annorlunda - Sören, ena författaren till Sune och Bertböckerna har skrivit tillsammans med sin fru om deras son Ludvig som föds med Down Syndrom. Ärligt, kärleksfullt och viktigt.
- En förtjusande man - Marian Keyes är drottningen av chiclit och har du inte läst hennes, så är det ett måste. Jag har dyrkat henne sen jag var 12 och detta är hennes senaste.
- Mr Tourette och jag - om en man som i vuxen ålder får diagnosen tourette och förstår då varför hans liv och levnadssätt sätt ut på ett visst sätt.
- Casonovas kvinna - om en kvinna som via en dejtingsida träffar och blir kär i en man, som sedan visar sig vara sexmissbrukare.

Ja, min boksmak är lite väl schizo men jag läser verkligen allt mellan himmel och jord. Gärna flera böcker samtidigt! Just nu läser jag 3 olika böcker och kommer börja på en fjärde idag!
0 kommentarer