kondom - då och nu

För 100 år sen fick man använda sig av djurtarmar som man kokade i mjölk, hängde på tork, pudrade, trädde på och knöt fast med hjälp av ett snöre - för att man skulle kunna ligga utan att göra barn/skydda från könisar (nu var ju inte det begreppet direkt spritt, men främst för att förhindra barnskapning)

Nu, 2010 har vi något som heter kondomer - finns i latex, gummi, knottriga, regnbågens alla färger, finns tillgängligt inom var hundra meter, och är dessutom gratis för alla upp till 23!


- är det inte löjligt hur vi både backar och går framåt i utvecklingen samtidigt?! Nutidens kådis kräver ett moment - trä på och sen är det bara att köra! För hundra år sen fick man ta till rejält äckliga moment för att kunna ha det lite skönt, men man gjorde det iaf - och nu när det är sådär löjligt enkelt så är det något man ratar och istället utsätter sig själv för könisrisker och oönskade graviditeter!

Låter inte det ganska dumt hos er också?!
#1 - Seagram

En vis man sa en gång:

"Att påstå att man har haft sex när man använt kondom, är som att påstå att man simmat när man åkt U-Båt"

Den mannen fick ett tillsynes otrevligt brev från UMS en dag, å det fick honom att tänka till. Så nu har även han lärt sig: Ha enbart sex med oskulder!

Dom är roligare att "trä på" än kondomer! ;) Check!

#2 - car0 - passion for passion

Haha, och hur jävla enkelt är det att bara sexa med oskulder? Ska du ragga loss på mellanstadiet el? :O

- el så lyssnar du på mig och trär på kondomen, så kanske du kan röra dig över 90strecket?! ;)