lättsmält och underhållande

Fyndade dessa två böcker på rean och har slukat dom under veckan - båda skrivna av två übervackra blonda kvinnor, den ena är en sorts biografi och den andra en chiclit. Exakt den nivå min intagningsförmåga har legat på under veckan, och perfekta böckerna för en semesterresa till solen!

Ego Woman - Carolina Gynning: Del två och liksom den första handlar enbart om Carolina själv och hennes framgångar, motgångar, åsikter, tankar, funderingar och händelser som sker henne själv. Lättsmält, smaskigt, underhållande, men dock för få bilder enligt mig! Kvinnan är för snygg, så fler bilder hade varit passande.

Elsa Mode - Sofi Fahrman: Överdrivet lättsmält, enkelt språk och man sväljer boken på en kväll. Rolig, underhållande och perfekta boken att slöläsa när solen sticker i ögonen. En detalj, kan vara kul om man har en aningens intresse för mode... Har man inte det så riskerar man att inte känna igen typ 95% av märkesdroppingen, och alla kåtsuktande meningar om kläder, acessoarer, människor blir liksom ganska platta!