sexualupplysare och bokälskare

lättsmält och underhållande

Publicerad 2010-03-14 18:28:08 i min vardag,

Fyndade dessa två böcker på rean och har slukat dom under veckan - båda skrivna av två übervackra blonda kvinnor, den ena är en sorts biografi och den andra en chiclit. Exakt den nivå min intagningsförmåga har legat på under veckan, och perfekta böckerna för en semesterresa till solen!

Ego Woman - Carolina Gynning: Del två och liksom den första handlar enbart om Carolina själv och hennes framgångar, motgångar, åsikter, tankar, funderingar och händelser som sker henne själv. Lättsmält, smaskigt, underhållande, men dock för få bilder enligt mig! Kvinnan är för snygg, så fler bilder hade varit passande.

Elsa Mode - Sofi Fahrman: Överdrivet lättsmält, enkelt språk och man sväljer boken på en kväll. Rolig, underhållande och perfekta boken att slöläsa när solen sticker i ögonen. En detalj, kan vara kul om man har en aningens intresse för mode... Har man inte det så riskerar man att inte känna igen typ 95% av märkesdroppingen, och alla kåtsuktande meningar om kläder, acessoarer, människor blir liksom ganska platta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela