varför åker kärlekspar på suparresa?

En tanke slog mig idag, varför i hela världen skulle man vilja åka med sin älskling till ett superparadis? När jag var på min första suparresa till Lloret de Mar 2007 mötte Jennie och Sanna en gemensam klasskompis, som var där tillsammans med sin pojkvän!!

- och det är nog det allra sista på min ta-med-lista när jag ska på suparresa! Helst ska jag inte ha någon pojkvän alls, så varför skulle man då vilja ha med honom dit? För er som inte varit på en suparresa: det går ut på att man under en vecka dricker överdrivet mycket sprit, träffar sjukt mycket roliga människor, har på sig alldeles för lite kläder, dansar kring strippstångar och på bardisken, har sex med den snyggaste bartendern eller på en strand eller båda!

Nog för att man kan åka på en sån resa medan man är upptagen, det är bara att skippa sexet. Men att liksom ta med partnern ända ner dit till paradiset? Jag får en liten klump i magen bara av tanken! Själva meningen med resan är ju att man ska leva livet och inte ångra en enda liten sak! Göra exakt det man känner för och dricka lite för mycket varje kväll!

Så håller du och din älskling på att boka en resa inför sommaren, skippa Rhodos, Magaluf, Lloret de Mar, Ibiza och Sunny Beach. Dessa orter ska du åka till med dina bästa kompisar, välj istället något mer svennebananaktigt med romantiska restauranger och fina stränder, inte det stället med bästa barerna och vildaste festerna! ;)


4 kommentarer
Jeanette

Fast där måste jag nog inte hålla med dig! Jag tycker att det kan vara en bra grej att åka till ett sånt ställe med sin pojkvän. Min pojkvän är min bästa vän i hela världen och vi skulle ha grymt kul tillsammans där . Och säkert bli inspirerade till massa sex och dansa hela kvällarna. Likaväl som vi skulle kunna åka till Thailand eller nåt liknande och ha minst lika kul.. Men jag förstår vad du menar!

caro - passion for passion!

Jag förstår dig, och det är superbra att du skulle kunna åka med din pojkvän, men jag vet inte. Det känns liksom som att denna typ av resa är mer för kompisgänget än för paret! haha :)

- det är nog för att jag själv aldrig i mitt liv skulle klara av en resa som går ut på att supa ner sig och dansa kring strippstångarna - tillsammans med min älskling! haha

Ida

Jag håller verkligen med! Ska jag åka på semester med en pojkvän blir det till ett mysigt ställe, inte något ställe där fulla ungdomar springer runt och raggar på allt som går på två ben. Dit åker man med polare om man är singel, trodde det var det som var meningen med suparresor;)



Och ja, en fika låter trevligt, det ska vi nog kunna klämma in=) Pussa

car0 - passion for passion

haha jamen precis, det är min exakta bild av suparresor! :D som för övrigt är bland det roligaste som finns ;) haha



woho! vi kan ju höras närmare om det! <3