Deadline för sexuella äventyr

För en vecka sen släppte jag informationen om det nya sexprojektet "Kvinnors hemliga sexuella äventyr!", och jag har redan fått väldigt mycket bra respons och några sexiga äventyr har kommit in... ;)

Idag fick jag ett mail från min kära mentor och idol, Katerina Janouch, och hon hälsar att deadline för att skicka in sina äventyr är 1 juni! Tror ni hinner skriva ihop några historier tills dess? Så får hon några månader på att gå igenom, redigera och göra en bok utav allt - den kommer ju ut redan nu i höst!

För att medverka i projektet så behöver du bara vara kvinna och skriva ner din/dina sexuella äventyr och skicka iväg till [email protected] och vill du vara helt anonym loggar du in på [email protected], lösenord: orgasm och sen mejla dina äventyr på [email protected].
Texterna kan vara hur långa som helst och handla om allt sexuellt mellan himmel och jord, det finns inga begränsningar. Det enda man behöver uppge är sin ålder!

Så vad väntar ni på darlings, snuska till det med ditt allra sexigste, roligste, knasigaste eller sämsta sexuella äventyr, skriv ner och skicka iväg! ;)


- nån kanske har haft ett sexuellt äventyr på ett flygplan, och joinat 10000mklubben?!


ps. jag lovar att dela med mig av flera sexuella äventyr framöver... ;) Vi kanske kan köra deal, för varje äventyr Katerina får in som jag kirrat, så delar jag med mig av ett äventyr?!
0 kommentarer