sexualupplysare och bokälskare

I am woman

Publicerad 2010-05-29 07:36:51 i Sex osv.,

Är det något som SATC 2 och hela serien är jäkligt bra på så är det att styrka kvinnor! Det ligger en powerkänsla från början till slut över serien och följer med i båda filmerna. Är det något som är viktigt för Carrie och gänget så är det deras självständighet, rätten att bestämma över sig själva och göra det som faller dem in. Oavsett vilka män som passerar i deras liv så har det fortfarande stått på sig gjort som de vill!

Och det är så viktigt! Det behövs puschas för kvinnor, kvinnor behöver få stöd och bli inspirerade! Det är fan 2010, klart som fan att vi ska ha lika mycket makt och självkänsla som männen! Vill man komma någonstans här i livet så måste man lära sig att kicka ass och ta sig dit själv, och det är SATC bra på att visa.

SATC ger styrka till självständiga kvinnor, arma singlar, gifta hemmafruar, kvinnor som ligger runt, ensamstående mammor, kvinnor på chefspositioner, frilansare - alla! och det är väl det jag älskar mest med detta gäng<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela