sexualupplysare och bokälskare

imaginary slut

Publicerad 2010-05-23 22:34:29 i Sex osv.,

Jag körde min favvolek på jobbet idag, "hur många utav hundra skulle jag kunna tänka mig att ligga med?", och sen börjar man beta av alla som går förbi en! Då jag sitter bakom en kassa har jag perfekt spanläge över både damer och herrar som spankulerar förbi, mycket underhållande och sexig lek!

Kvinnor, män, tjejer, pojkar, damer och grabbhalvor - till slut tappade jag räkningen på hur många som egentligen var liggbara! Ju mer jag kom in i leken desto lägre blev kraven på vad som egentligen går att ligga med. Dessutom blir ju alla sådär härligt vackra och läckra så fort solen kikar fram! ;)

Har du aldrig provat denna lek? Sätt dig på närmaste uteservering och börja räkna - underhållande, sexigt, bra tidsfördriv och intressant att bara spana in trevliga liggalternativ! Extra läckert då allt bara sker med hjälp av tankens kraft, och luften är ju som sagt fri...

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-05-25 05:57:47

Sexig,sexig,sexig.;)

Lätt 10 av 10

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela