sexualupplysare och bokälskare

sexuella äventyr

Publicerad 2010-05-27 21:44:29 i Sex osv.,

Tänkte bara påminna er darlings om att nu i veckan ska era sexuella äventyr in till Katerina! Själv har jag skrivit ihop en ganska sexig hög med äventyr. Jag kan ju säga såhär, att har man haft turen att dela lakan och en het natt/dag med mig - så kommer man kunna läsa om sig själv när boken kommer ut i oktober! ;)

I have no mercys och delar gärna med mig av alla mina sexuella äventyr!


Vill du också vara med i Katerina Janouchs nya bok "Svenska kvinnors sexuella äventyr"? Då gör du såhär: skriv ner din bästa, sexigaste, roligaste, knasigaste eller mest romantiska sexuella äventyr - och maila till kjanouch@telia.com  Boken kommer komma ut på X-Story nu i höst.

Självklart är det anonymt som gäller och vill du gå steget längre så kan du logga in på sexboken@hotmail.com , med lösenord: orgasm och sen mejla mig dina äventyr på kjanouch@telia.com.

Texterna kan vara hur långa som helst och handla om allt sexuellt mellan himmel och jord, jag har inga begränsningar. Det enda man behöver uppge är sin ålder!

Kommentarer

Postat av: rasse

Publicerad 2010-05-29 16:07:12

vilket luder du e.. du ser ut som bajes...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela