killar kan också bli trakasserade

Jag fick skjuts hem av en av vakterna i fredags, och då det var hans första pass på GK så snackade vi en del om hur det kändes och han sa: "det var sjukt kul, roligt jobb, men blev jävligt jobbigt när tjejer skulle ragga och stöta på mig! Okej de lite äldre, typ 50+tanterna för de är ju mest gulliga. Men när tjejer i min egen ålder försöker blir det bara obehagligt, som att de tror att de kan få vad de vill bara för att de är snygga och jag är vakt!"

Och det har liksom aldrig slagit mig! Klart som fan att manliga vakter och entrévärdar också tar illa upp! Eller män överlag kan ta illa upp. Men klart som fan att de gör det! Men jag har jobbat med detta i två år, och jag har aldrig hört en manlig vakt klaga eller backa när tjejer flörtar, eller snarare visar att de tar illa upp.
- men det är fortfarande samma sexuella trakasserier, stötande, sexuella meningar, förtryck och äckliga beteende.

Sen fråga han mig om åldern spelar roll på den som beter sig dåligt mot mig i jobbet och sa att överlag blir det skillnad för mig då "männen redan från början har ett fysiskt övertag, i jämförelse med han och tjejer som stöter" - men nej, varken ålder eller kön spelar roll. Kliver någon över min gräns, beter sig dåligt eller på ett sätt som får mig att känna obehag så skickar jag vakter på dom på direkten!


Kom ihåg det, ingen annan människa har någon jävla rätt att få dig att känna obehag, flörta/stöta fast du inte vill eller uppföra sig dåligt mot dig! Reagera, skrik till och få ändring på det.
1 kommentar
Edvardjohanne

Hello admin, nice site you have!