sexuell utstrålning

Har du funderat på varför din kompis alltid får ligga med ställets snyggaste kille, medan du själv mest sjunker ihop med tapeten? Varför är det ingen som ser dig, och ska du behöva kravla dig upp på danspodiet i mitten av golvet för att få uppmärksamhet?!

Knepet - utstrålningen! Vad utstrålar du - att du är ute för att ligga eller att du hellre ligger och äter ostbågar framför Bridget Jones? Eller att du tycker du är ful i din nya klänning från och att alla andra är mycket snyggare än du?

Har ni hört talas om sexuell utstrålning? Lägg begreppet på minnet och börja använda det! Inse att du är galet snygg, sexig och ställets hetaste - så kommer du även utstråla detta! Pang boom så är det du som blir uppraggad av hunkarnas hunk och slipper stå bland alla äckliga kvartitreragg, för då är du redan hemma och ligger...

Jag lovar att det funkar, jag är ett levande bevis på att det funkar! Jag har minst 5gr pekat ut den snyggaste på stället, sagt till tjejerna att "honom ska jag ha" och 3 timmar senare rullar vi runt i min säng. Testa detta!

ps. självklart behöver du inte vara ute efter ligg, det är alltid bra att ha ett gott självförtroende, tro på sig själv och snyggpeppa!
0 kommentarer