klamydiamåndagen

Någon som tog tillfället i akt och gick till närmaste ums eller sjukhus? - det var öppet och gratis för alla dagen till ära. Så jäkla bra påfund och så viktigt intiativ efter de varma sommarmånaderna och sådär lagom när alla skolor kickat igång med massa nya hunkar och snyggingar att ligga med!

Jag var där!

Varför inte? Jag befann mig ändå på sjukhuset, jag har dummat mig och var dessutom sugen på en gynundersökning! Och det var riktigt mysigt faktiskt :)
- kvinnan var supertrevlig, vi satt och gick igenom informationsfoldern och allt om könisar, medan jag smaskade godis som låg i en skål brevid kondomerna och fyllde i vissa detaljer som hon inte nämnde om säkrare sex.


Gynundersökningen gick bra, men hon hade ingen tavla i taket? Finns det egentligen något stelare än en gynundersökning utan något att titta på? Så jag påpekade att det borde hon minsann skaffa sig en...


ps. Men det värsta jag sett under en gynundersökning - en bild på Gud och Jesus, en gyn hade det en gång, och det känns inte sådär super med de två hängandes över en i den situationen!
0 kommentarer