mardröm

Jag har två ständigt återkommande drömmar, och jag hatar hatar hatar dom! Hur kommer det sig att hjärnan väljer att upprepa dessa två? Miljöerna kan skilja, men grunden är alltid densamma  - och inatt hade båda mixats.

1) jag åker hiss, trycker på en siffra och börjar åka uppåt när jag ser att siffrorna bläddrar förbi och ibland kommer jag flera hundra våningar upp i luften, för att sen likt Alice i Underlandet falla, falla och falla. (nej, det är inte en muskelavslappningsdröm - för då springer jag alltid i en skog)

2) jag drömmer att jag drömmer, och i drömdrömmen blir jag alltid jagad. Så jag springer i panik, skriker, nyper och slår mig själv för att jag ska vakna upp ur drömmen - vaknar jag till så är det ur en annan dröm, så det blir liksom dröm på dröm på dröm - så jag vet aldrig om jag drömmer eller är vaken!

Inatt åkte jag flera hundra våningar upp i luften, föll och blev sen jagad ut ur ett hyreshus där jakten fortsatte medan jag i skrikande panik försökte väcka mig själv från drömmen! - sätt igång och drömtyd mig!

0 kommentarer