sexualupplysare och bokälskare

snacka skit om den nya!

Publicerad 2010-09-15 18:18:04 i Sex osv.,

Har precis påbörjat en ny chiclit av Lauren Weisberger - och i den är de tre tjejerna överrens om att det bästa sättet att hantera ett ex är att prata skit om dennes nya!


Är väl inte helt övertygad om att det är det ultimata sättet att hantera ett brustet hjärta på, men visst fan är det kul! Jag kan medge att det är nog bland det bästa med att ens ex skaffar en ny - ett nytt samtalsämne som man kan dissikera i microdelar tillsammans med sina vänner!


ps. Och jag kan nog säga att jag haft tur när det gäller detta, speciellt eftersom alla min ex har en stor tendens att välja ner sig efter att de gjort slut med mig, hahaha! Det är ju inte meningen att vara elak, men jag och mina vänner kan ju inte hjälpa att exen har en tendens att falla för fula whitetrashbrudar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela