slut som artist,

Kapad kabel/säkring som gått = allt förutom lampor och musik är trasigt. Har ägnat dagen åt att lugna galna turister medan Depeche Mode och Steely Dan gått på repeat. Och som grädde på moset blir vi utsatta för snatteri, så jag ägnade min lunchrast åt förhör med väktare och ytterligare samtal med polisen...


Försöker tänka som min älskade syster: "Men var glad att vi är på slutet av året, så gör du liksom klart allt helvete nu. Och så blir nästa år jättebra!! När vare du hade ett helvetes år, 2008 va? Du kanske har ett vart tredje år... Så då blir ju nästa bra!!"


Två saker är avgjort, tvåtusentolv kommer bli ett fantastiskt år. Det känns som att nästan vad som helst (som är bra) kommer att hända, och det finns nog inget jag skulle banga på. Jag tänker äventyr, nya chanser, öppna dörrar, minimalt med phuckfaces, häng med dom bästa, kärlek och bultande hjärtan, skrivuppdrag, mitt egna företag, mingel, minnesvärda nätter och resor till nya städer.

andra saken är att jag är ledig!! Ledig fram till klockan 16.00 på torsdag. Ska inleda min ledighet med en dejt med spikmattan.

0 kommentarer