kondom = slampa

Det här med att ta med kondomer när en går ut eller ska på dejt eller inte, jag är ju givetvis för att en ska ha med sig kondomer överallt och närsomhelst! En vet aldrig när en kondom kan komma att behövas.

Jag läste för ett tag sen att en tjej som hade med sig kondomer ut på krogen i sin handväska, hade fått höra av en kille att hon var slampig.

Läs om den meningen och ta till er orden - tjej hade med sig kondom på krogen och blev kallad slampa.

Hade jag varit tjejen hade jag nog råkat slå ner killen. Och jag vet inte ens hur en slåss... Jag försöker på något sätt fundera ut kopplingen tjej+kondom=slampa. Men jag kommer bara fram till samma ekvation som florerat sedan 1200-talet.

När en tjej tar intiativ, när en tjej vill ligga, när en tjej bär en kondom, när en tjej är redo, när en tjej har egna känslor, när en tjej kan känna lust - ja då är hon en slampa.

Självklart är detta inte sant! Det är bara tyvärr så att en stor del människor råkar ha kvar samma tänk som de människor som hade toa på gatan och styckade sin egen middag hade, för flera hundra år sen... Men det är inte lätt, dom är bara helt dumma i huvudet.


För att citera Monica när hon precis legat med Chandler "Oh, look at me - I´m a slut!" Hahaha!


ps. jag hade nog pucklat på honom rejält, och garanterat sätt till att han inte skulle få ligga den kvällen, eller någon annan kväll då våra vägar korsas.
0 kommentarer