sexualupplysare och bokälskare

samspel,

Publicerad 2011-02-23 17:12:56 i Sex osv.,

Jag tycker ju inte direkt att två människor ska ha hängt ihop i flera veckor eller månader för att de ska kunna ligga, utan vill båda/eller flera, ligga efter en halv öl så är det upp till var och en. Detsamma gäller all den där infon som jag lätt kan tycka bli överflödig. Liksom varför måste jag veta en persons farmors flicknamn eller veta om det existerar några husdjur i barndomshemmet för att kunna ligga?

Men som sagt, det där med informationsinsamling, känslor eller inte och om hjärtat ska vara med - välj själv!

Det enda jag anser ha någon form av vikt innan ett ligg är samspel. Det måste klicka, det måste kännas att det finns något där, något som absolut inte behöver innehålla endorfiner, fjärilar i magen eller hjärtdunk. Utan bara något. Att ligga med en annan människa ska inte vara ett substitut för något en hellre gör med vänsterhanden och en flaska glidmedel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela