tantsnusk, när det är som bäst!

Vi fick in ett recex förra veckan, och vi kunde inte komma överrens om det är en ren kärleksroman eller om det snarare är tantsnusk. Självklart antog jag utmaningen och ska nu undersöka detta. Jag har snart pressat 100 sidor in i denna roman, som utspelar sig i Stockholm under slutet av 1800-talet.
- Hon den kaxiga arbetarflickan, han den karismatiska och ruskigt rike ungkarlen - en het romans uppstår mellan dessa. Men kan kärleken överleva den stora klassklyftan? Snart har de kastats in i en het och passionerad romans som ingen utav dem någonsin upplevt...

Oj oj oj, hitills har de kyssts vid tre tillfällen, alla gånger i skymundan! För skulle det komma ut att de kyssts kan hennes rykte vara förstört för all framtid. Fantastisk bok!

2 kommentarer
Sandra

Jag har läst den, den gick i Cosmopolitan i somras under ett par nummer. Läsvärd! :)

Kim

Hej, jag skulle behöva lite hjälp :( jag är 20 år och oskuld. Vill bara få det gjort, men jag är väldigt blyg. Jag vill inte höra en massa vänta på den rätte snack eller att jag inte ska hetsa med det. Jag vet inte hur jag ska gå tillväga? tänk om jag är skitdålig? att han märker att jag är oskuld. Borde jag säga att jag är det innan jag ligger eller kan jag strunta i det? Jag behöver bara lite hjälp, en spark i baken eller något.

Tack för en grym blogg!