sexualupplysare och bokälskare

expert på förälskelser

Publicerad 2011-01-21 21:40:44 i Sex osv.,

Visste ni att en kan ha som titel att vara förälskelseexpert? Ens område är att hålla kolla på förälskelser av alla dess sorter! Och jag kan inte låta bli att undra, hur går det till när någon blir utnämnd till det? Det kan ju knappast vara något som en pluggar till i mängden hp?

Jag vill också ha den titeln! Eller ha någon form av fin titel överhuvudtaget. Helt ärligt, hur fint vore det inte att kunna kalla sig det? Antar att jag även här skulle behöva någon form av lightkurs...


Kommentarer

Postat av: ellennnnn

Publicerad 2011-01-22 18:01:54

jag blir bara mer och mer övertygad om att det är en översiktskurs i psykologi du ska läsa!! du skulle bli världens sexigaste hjärnskrynklare! höhö.pusss på dig fina

Postat av: caro - passion for passion

Publicerad 2011-01-23 08:27:45

Aha, så det kanske är det jag ska läsa? Jag hoppas den är riktigt light och inte lika tråkig som allt vi läste på thg. Eller det kanske mest var läraren jag inte gillade...Puss puss!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela