sexualupplysare och bokälskare

pollution

Publicerad 2011-01-25 15:57:42 i Sex osv.,

Jag lär mig så mycket fantastiska meningar i min gamla bok - pollution är ett finare ord för "nattlig sädesuttömning". Vilket innebär att en person med kuk får spontan utlösning i sömnen. Detta behöver inte innebära att personen är upphetsad eller kåt, utan det är något som bara sker. Undersökningar visar att 85% av alla kukbärare får detta under sin livstid och det sker från att personen hamnar i puberteten och kan förekomma ändå uppåt att personen passerat 80 år.


- detta är absolut inget som är farligt utan något som sker som en ren kroppslig reaktion. Sen antalet gånger och hur ofta det återkommer varierar från person till person. Men det är alltså inget tecken på sjukdom eller fel på kroppen som många unga kan misstänka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela