sexualupplysare och bokälskare

är stockholm för litet?

Publicerad 2011-07-17 12:35:50 i Sex osv.,

Är det bara jag som får känslan av att Stockholm är för litet? Det känns som att i varje hörn känner jag någon och det är oftast folk jag vill sluta känna... Herre min ge, jag är bara 21 och är redan trött på en huvudstad med över en miljon invånare. Är det mig det är fel på eller är Stockholm för litet?

Det är därför det alltid är så skönt att hålla koll på vart jag har folk. Träffar jag någon ny människa och förmodligen ligger med den personen så vill jag så snart som möjligt veta vart jag har den, antingen om det var en engångsgrej och det är hej då, eller det kanske kan bli en vänskap? Till 98% slutar det med att jag phuckar till det så att jag slipper ha kvar personen i mitt liv.


Är det bara jag som tycker det är mycket bekvämare? Att hellre att jag klipper en relation som knappt finns, än att ha flera som simmar omkring i min lilla fiskskål? Förstår ni hur jag menar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela