sexualupplysare och bokälskare

kolla film...

Publicerad 2011-07-16 10:39:33 i Sex osv.,

Helt ärligt, finns det någon därute som fortfarande tror att "kolla film" verkligen betyder att en ska kolla film? Jag har nog aldrig varit med om att en verkligen kollat film när det sagts. Alla vet väl att det alltid betyder att en ska ligga? Eller?

Skillnaden är om en bestämmer något, typ vi ska ha Arkiv X-maraton, då kommer det troligtvis bli så att Akriv X sätts på till en början och som sedan kanske leder vidare till sex. Eller så är det bara ett maraton. Oavsett vilken film eller serie som bestäms så brukar det innebära att det stora syftet är att verkligen kolla på något. Men om det bestäms film och inga titlar så är det nog ligga som personen är ute efter...

ps. för mig är det verkligen film eller ligga, jag somnar nämligen till 87% alltid i filmer. Så det är antingen ett maraton eller ligg som gäller.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-07-16 11:52:40

Följ min semester i Australiens tredje största stad Brisbane.http://idas.myshowroom.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela