sexualupplysare och bokälskare

hormonbomb

Publicerad 2011-03-15 02:42:07 i Sex osv.,

Om vi bortser från alla hormoner som vanligtvis åker omkring i kroppen, så har dosen endorfiner ökat markant sen jag träffade M. Dessutom så befinner jag mig i solen konstant som pumpar kroppen full med d-vitaminer som gör mig piggare och gladare, och som fyller på förrådet med oxyticin som är ett må-bra-hormon, som även skapas konstant i kroppen nu när jag är både kär och förälskad.

Och om vi bara bortser från att vi befinner oss på varsin sida av jorden för tillfället, så har jag nog aldrig mått såhär jävla bra, någonsin. Jag vet inte hur hon lyckas, men hon gör mig lycklig bara genom att jag vet att hon existerar! Att jag vet att hon finns, har ett hjärta som slår för mig och en kalender där jag finns inbokad, och att vi bygger upp något tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela