fäll en tår och du slutar vara sexig?!

Har ni hört om forskningen som tagits fram om tårar?! Ett israeliskt team har gjort en stor forskning på tårar och dels kommit fram till att de tårar som kommer när en är ledsen har en annan kemisk sammansättning än tårar som kommer om ögat tex är irriterat. ---> känslotårarna hamnar i samma vätskegrupp som urin och slidsekret.

Tårar skickar även ett meddelande att det inte kommer bli något liggande, och män fick lukta på känslotårar och sedan titta på bilder av kvinnor, och de hade plötsligt tappat sin sexuella utstrålning. Hjärnaktivteten som styr upphetsning sjönk samtidigt som männens testosteronhalter sjönk efter att de fått lukta på tårarna.


Ganska spännade undersökning, fast jag kan inte riktigt förstå? Visst att en kanske inte direkt blir kåt av att se den en älskar ledsen, men att den tappar sin sexuella utstrålning är väl att dra det lite väl långt? Undrar om de även forskade vidare om "den sexuella utrsålningen" kom tillbaka om kvinnan började le sen igen?!
- dessutom gillar jag tårar. Det finns något äkta, ärligt och naket över att se någon gråta. Det kan även vara jävligt vackert.
0 kommentarer