och när vi ändå pratar om kärlek,

Visste ni att det enbart behöver gå ett par sekunder när du träffar en människa, för att det ska gå signaler till olika delar i hjärnan som i sin tur skickar ut allt från rodnade kinder, dunkande hjärta, svettiga handflator, leende, endorfiner, må bra-hormonet oxyticin, lust, längtan, kåthet och för att kärlek ska skapas.

Så mycket kan ske på bara ett par sekunder och få dig att verkligen fastna, fastna på riktigt. Du vet när du har gjort det.
- som att du knappt minns vem du var innan personen kom in i ditt liv, men du vet bara att du vill visa dina allra bästa sidor och dölja det dåliga. Som att du måste påminna dig själv om hur det går till när en andas och att det är ett samarbete mellan lungorna och munnen för att du ska kunna överleva. Som när hjärtat dunkar så hårt att det bokstavligen känns som att det ska synas genom tröjan som det gör på tecknad film. Och du kan inte sluta le. Oavsett vad som skulle ske, himlen skulle kunna trilla ner eller en orkan vända uppochner på ditt hus - så slutar läpparna inte att dra sig uppåt.

Allt det där kan ske på enbart ett par sekunder, och det är inget du kan råda över. Det är tiden efteråt som går att styra, delar utav iaf. Och de där sekunderna kan stanna kvar för resten av livet.