bdsm kontra självskadebeteende?

Kan inte riktigt släppa en sak som jag tog upp till diskussion igår, vad gör en om en möter en person som har självskadebeteende och vill ha smärta för att fly från annan smärta och på så sätt flyr in i BDSM-världen för där finns det alla möjliga möjligheter till att få motta smärta?!

För det situationen har uppstått och det kommer fortsätta hända.



Rent spontant är min tanke att det är jävligt illa att en person mår så pass dåligt att den väljer detta alternativ. Men o andra sidan så finns det piskor och människor som mår bra och tänder på att se andra människor "lida och ha ont"
---> men det bygger alltid på att båda eller de personer som är med och leker är med på vad som sker.

- tänker på det där fallet i Skåne, om den 16 år gamla tjejen som hade en BDSM-helg tillsammans med en 30 år gammal man. Och när det upptäcktes så anmäldes han, och hon hade tidigare visat självskadebeteende. Han blev förresten friad.


Det här är riktigt svåra frågor och jag velar mellan flera olika alternativ, men med tanke på att jag hitills bara sett BDSM-världen utifrån så vet jag inte hur det är att gilla det och själv utöva olika praktiker. Någon som har en åsikt om detta?
0 kommentarer