och det här med attraktion,

Jag kan inte låta bli att fortsätta spekulera i detta. Vad är det som gör att vi tänder på olika människor och att det kan variera sig så mycket från gång till gång. Ta bara det att halva världen kan älska och vilja ligga med Robert Pattinson, men kanske bara tre tänder på Pelle från Smygehuk. Eller att två vänner kan tända stenhårt på samma tjej i klassen, men samtidigt ligga med helt olika snubbar om helgerna. Eller att jag ena dagen kan tända på person 1 och nästa dag tända på person 2 och 3 - och att alla dessa tre ser helt olika ut, har helt olika egenskaper, vi pratar om helt olika saker och allt är himla olikt. Men väldigt tändande ändå.

Eller när en upptäcker att vissa saker som en kanske tänder på hos ena personen, kanske är något som knappt existerar hos en annan person. Eller så går det som ett mönster av samma egenskaper som går hem hos en.


Jag tror jag bara har två mönsteregenskaper, personen måste få mig att skratta och helst vara intelligent! (fast det där med intelligens har ju inte direkt varit ett genomgående tema, det kanske är mer ett plus...)
0 kommentarer