sexualupplysare och bokälskare

ännu en högtid,

Publicerad 2012-04-05 12:04:55 i kärlek,

Jag vet inte om det beror på skilsmässan, men jag har aldrig varit något fan av högtider. Fast när jag tänker på det så borde jag väl fira dubbelt/ibland trippelt mer än ungar som har gifta päron? Jag gillar Semmeldagen och jag uppskattar Första maj lika mycket som Kanelbullens dag. Resten av kalenderns högtider brukar vi mest äta mat. Påsken som nu står närmast har mer fokus på godis än mat.


Och jag minns att han kunde glömma min födelsedag, ett läkarbesök eller vad jag egentligen pluggade. Men det där med påskägg var en grej vi körde varje år. Det skulle gömmas någonstans på landet och sen fick vi ungar springa och leta. Och jag minns hur jag förra året kom sist av alla för att jag som vanligt alltid får de röda dagarna (fördel med att välja singellivet!), och att jag fick leta själv.
- och hur jag såg det redan på väg upp till huset, men inte ville visa det för honom utan låtsas leta ett tag innan jag slutligen hittade det. Ett sånt där enkelt men så jävla fint minne som jag vet att jag kommer tänka på varje gång det vankas påsk. Jävla fina pappa <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela