var med och skapa drömhelg för unga,

Tillbringar denna tisdag kväll med att maila till företag för att skapa världens bästa goodiebag till ett gäng fantastiska tjejer. Men vill ni veta det sorliga med detta arbete är: många, jag ska inte säga alla, men många företag är så förbannat jävla snåla och tråkiga och vill inte vara med för att det inte inbringar sådär överdrivet mycket reklammöjligheter. Att ställa upp för den goda sakens skull lockar inte sådär överdrivet mycket. Trist. 
 
Jag är fortfarande på jakt efter bra och fina företag som är villiga att sponsra till en fantastisk helg i september.
 
Hej!
 
Första helgen i september kommer tio tjejer i åldrarna 15-18 att träffas över en helg, förutom att de är unga, med allt vad det innebär - är deras gemensamma nämnare att de är kroniskt sjuka i diabetes. 
  Att vara ung och hitta sig själv är för många en rejäl kamp, att då samtidigt leva med en kronisk sjukdom kan i vissa stunder bli övermäktigt. Målet med helgen är att ge tjejerna en möjlighet att umgås, bara få vara, peppas och ge dem knuffar i rätt riktning. 

Jag heter Caro Wikbro Carlén och är Veckorevyns sex och relationsexpert, min uppgift är att till denna helg skapa en fin, peppig och bra goodiebag. Dessa tjejer begär inte mycket - och är värda desto mer!

Om ni har något ni vill bidra med för att göra tjejernas helg fantastisk - stort som smått, allt är mer än välkommet! Ni når mig på denna mail samt på nummer 073-6530835. För mer info om helgen, kan ni läsa på denna sida: http://www.fundedbyme.com/projects/2012/07/en-viktig-helg-for-kroniskt-sjuka-tonarstjejer/ 

Tack på förhand//Caro Wikbro Carlén
 
 
#1 - Sophia

Så himla bra! Vad kan en annan bidra med?? =)
Puss