121212 aka världens bästa dag

Dagen inleddes med peppfrukost på söder tillsammans med Owe. Jag är så förtjust i frukostpaket att jag ignorerar priset. Dessutom finns det något lyxigt i att äta frukost ute tillsammans med en fining. Allra bäst är de ställen där en får sin egen kaffe-kanna, det fick Owe. Medan jag tog en latte.
Därefter gick jag loss bland alla bakelser utan gelatin och kilade över till Moa. Vi ägnade några timmar åt att peppa, svära, nöta antagning.se´s hemsida och att skrika över att klockan inte gick framåt. Under tiden åt vi kola och tryffelpaj, passionfrukt och marängpaj och en florentin. Magnifikt. 
Sen slog klockan tretton, men då var jag ute på stan och vågade inte kolla sidan på offentlig mark. Till sist vågade jag och jag skrek rakt ut. Därefter ringde jag mamma och sen Moa. Medan jag ringer runt ringer RFSU mig och jag dom vill att jag går deras utbildning för att bli skolinformatör. Jag blir så exalterad att jag toksvettas och bilden är tagen strax innan jag kilar iväg på mysfika med Emily
Därefter kilar jag och Lovisa iväg på litterär afton hos Brombergs förlag. Och som jag gillar det förlaget. Jag har en stor förkärlek för små oberoende förlag och där hamnar Brombergs högt i topp. Det bjöds på fantastiska ostar, vin och bokprat. Jag fyndade även denna, äntligen!
 
Det var så fantastiskt mycket känslor igår, allt från obeskrivlig glädje till nervositet och ilska över att pappa inte är vid liv. Men allra mest var jag glad. Och fantastiskt peppad. Vilken jävla dag 121212 blev. 
0 kommentarer