årsenkät

Fem händelser som varit bra det här året?
1. att jag fick ett mail av Linda Öhrn Lernström som frågade om jag ville ta över Hannah Arnhögs plats på Veckorevyn som sexexpert! OM jag ville!!
2. att jag blev friskförklarad i mitten av februari förra året från Hepatit C
3. alla resor med finingarna
4. att jag var förbannat kär ett tag, den känslan är fantastisk
5. alla fina, ni vet att jag aldrig skulle klara livet utan er <3

Fem händelser som varit sämst det här året?
1. att min pappa är död,
2.
3.
4.
5.

Vad har du lärt dig i år?
Att hela livet kan vändas upp och ner på några minuter, både positivt och negativt. En människa kan dö framför ens ögon, ett mail som en väntat på i 7år kan trilla in. Att hela mitt liv är uppbyggt av kontraster. Att tro på mig själv och fatta att jag kan klara av det mesta - från att gå med ångest och magknip inför varje 2min redovisning för klassen till att hålla i timlånga föreläsningar själv och dagslånga utbildningar tillsammans med en till. Och att jag är jävligt ball. Och att mina nära är dom bästa. (fast det där sista visste jag sen innan.)


Blev året som du har tänkt dig?
Absolut inte. Började med slentrian, blev friskförklarad, gick en utbildning och blev dökär, blev dumpad via fb, överlevde, gick en utbildning som samordnare och höll i utbildningar, så var sommaren här, min pappa dog, jag fick jobbförfrågan från Veckorevyn, och det avslutas i kärlekens tecken när alla äntligen fått jullov.

Vilka kläder har du använt mest?
Svart. På sin höjd har jag dragit på mig röda undies. Men annars är allt till 94% svart.

Ångrar du något?
Nej. Jag har gjort en hel del, men i slutet har det alltid känts rätt och då är det rätt. Bara att köra.

Vad har du mest lyssnat på för musik?
Det gamla vanliga, men jag har återupptäckt Håkan och lyssnar minst två timmar om dagen på honom. Har hunnit med några veckor NRJ. Utöver det har jag fallit pladask för Bob Dylan, Depeche Mode, David Bowie och Bruce Springsteen. Så nu saknas väl bara Lundell och Plura?

Årets tre roligaste fester?
Nätterna på Park med syster under bokmässan, alla blöta sommarnätter på F12 - det känns som att jag glömt någon jättesjälvklar? Natten på Berns var också fantastisk, hade träningsvärk i tre dagar...



Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Film: Rika barn leka bäst, Ps. I Love you, Moulin Rouge och The Breakfast Club.
Tv: tittar inte på tv, men om jag måste välja blir det Halv åtta hos mig och Äntligen hemma.
Serier: L Word, Gossip Girl, The Big Bang Theory, SATC, Vänner, Pistvakt, julkalendrar, Arkiv X, Mia och Klara, Californication, Klubben, Elsas värld.

Vilka människor har du hängt mest med år?
åh, dom bästa såklart!



+ massa fler.

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Så jävla många fina i och med alla utbildningar och kurser jag gått. Men Robin, Fredrik och Adam - dom tre paxade en plats i hjärtat efter en kvart. Och jag minns för några år sen hur jag kunde böla för att jag inte hade några killkompisar för antingen ville jag ligga eller så ville han ligga, men nu jävlar. Hehe. Sen alla dom där som en har i sin krets, men inte riktigt hängt med. Det är fint när en börjar med sånt.

- den här bilden, alltså vi är så slitna! Jag och Robin delade underslafen och Fredrik sov ovanför i ett åttabäddsrum och det var en av de bästa veckorna i mitt liv.

Vad är det vackraste du fått i år?
tygkassen jag fick av Ellen när jag fyllde 22. Och en Starbucksmugg som mamma köpt i England. Och mina muggar från Rörstrands Pergola-serie som pappa slagit in med flera meter tejp, det var ju gratis förklarade han. <3


Årets bästa sms?
åh, så många. All kärlek och pepp i form av ord jag fick dels under hela tiden han var sjuk och sen efter att han dött. Och alla hurrarop och pepp jag fick inför och efter mina intervjuer med Veckorevyn.

Hur många har du varit kär i?
Totalt under hela min livstid: två.
Detta år: en.

Utöver det har jag varit i förälskad i max 7 personer till. Jag har lätt att bli förälskad i någons personlighet, någons skratt, någons intelligens eller någons närvaro. Men i hela paketet händer tyvärr väldigt sällan. Jag är nog för bra på att bara ignorera hjärtat och köra på. Ska vi köra en ändring 2012?

Vad är det bästa du har läst?
Bitterfittan av Maria Sveland
Tiger av Mian Lodalen
Sagas bok av Katerina Janouch
- dessa tre var de första som poppade upp. Ska gå igenom hela årets boklista och se om det finns några fler guldkorn.

0 kommentarer