angående ranelid,

Jag har på något mirakulöst sätt missat hela Melodifestivalen i år, det enda jag snappat upp är via löpsedlar, en hojtande moder, överentusiastiska vänner och twitter. Såg precis Björn Ranelids bidrag.

...


Inte för att komma med regelboken, men varför pratar karln? Visst att det heter Melodifestivalen, men det borde ju innefatta sång och inte en mindre mässa...

Varför lät han inte texten bara vara en dikt som en handfull människor skulle läsa? Är det svt som var pengakåta eller varför tog de emot honom?

Och om vi bortser från att han klappar i otakt och rent allmänt ser nervös och obekväm ut, låt oss stanna vid en mening: Kvinnan är det största könet.


Mmm, bra Björn. På vilket sätt visar du det?
- Genom att du pratar om mannes säd? (otroligt att den mening gick igenom, programmet är väl ändå främst riktat åt barn?!)
- Genom att du går omkring full påklädd (förutom din generösa urringning...) medan din medsångerska har en kort tight figursydd klänning?
- Genom att du är omringad av fyra unga tjejer i lika korta klänningar som sexigt åmar sig, medan du står mest stilla och klappar i otakt?
- Genom att du likt tuppen i en hönsgård sakta vandrar omkring bland tjejerna som är hälften din ålder?

Hur visar du att kvinnan är det största könet?



ps. och sen att folk var smaklösa nog att prata om hans användning av brunutansol och allt sånt skitsnack, det är ju bara idiotiskt.
0 kommentarer