Bara kör

Sitter på flygbladen några timmar i förväg, mitt plan lyfter inte förrän 18.15, men är det något ställe jag hatar att stressa på så är det flygplatser. Sitter och studerar min vackra nuna och suckar över hur jag själv tycker att jag är så jävla snygg. Samtidigt som jag hatar när snubbar säger det till mig... Samtidigt som jag skulle kicka som modell. Lyssnar på The Ramones och saknar Ellen så det gör ont, i sommar gör vi en tatuering.

Men om jag är pepp på att komma bort? Svar ja. Bara få lalla omkring där ingen känner än, hångla med skäggiga främlingar, bära rött läppstift, dricka kaffe från Starbucks, nöjesläsa, hänga med Madde och bara få vara. Kommer bli magiskt.
Och jag tänker på relationer. Varför tillåter vi oss själva att bli sårade? Varför låter vi människor som står en nära komma åt där det gör ont? Varför tar vi inte hand om oss själva bättre? Jag försöker att alltid sätta mig själv främst, det är när jag glömmer bort det som smärta kan bli resultatet. Hur som helst, vi är värda för mycket för att låta någon phucka upp våra tankar, fimpa på vår tid och trampa på ens själ.
Jisses nu blev det visst lite dramatiskt. Men ni fattar vad jag menar. Kanske bloggar jag, eller skriver något på twitter. Ta hand om er ❤
0 kommentarer