trött på ilskan,

Kom på mig själv idag igen med att vara arg, blev det direkt när jag klev av planet från New York och detsamma hände när jag vinkade hej då till Madde i Brighton. Samtidigt så händer en massa helvete här hemma i Stockholm som jag sugs in i och måste engagera mig. Samtidigt som jag försöker vara social, försöker hinna med träning när min hals äntligen slutat göra ont (tog bara 5 veckor denna gång...) samtidigt som jag försöker planera sommaren, samtidigt som jag försöker klara mina kurser, samtidigt som jag försöker leva.

Jag älskar att engagera mig och jag kommer alltid käfta för det som är rätt. Och det är här jag får utlopp i form av text om mina åsikter och det jag tror på. Det som jag tycker är värt att kämpa för. Men det känns som att det blivit lite mycket av det nu på sistone.


Ska vi ta och satsa på lite kunskap och information ett tag framöver? Sex, kondomer, hångel, raggningstips, erfarenheter, hur en samlar pluspoäng i sängen, hur säger jag "jag älskar dig" till den jag vill leva med framöver, kärleksbråk, sambotjafs, komma ut ur garderoben-pepp, transpersoner, paraplybegrepp, queer, relationsanarkister, kärlek, tvivel, singelliv, titelhets, säkrare sex, fitta, kuk, anal, roligare sex, kroppsbehåring, fetischer, ej slentrian-sex,

och allt sånt. Och så blandar vi in lite vardag, lite av mitt liv, lite lycka, lite skratt, lite hopp, lite allvar och lite liv. Det låter bra. Bra, vi börjar runt 4,37-snåret. Och har du någon fråga, fundering eller så - maila [email protected] eller lämna en kommentar här.




ps. och nu ska jag läsa min hjärnbok tills jag somnar, ger den max 14 min. U - om du mot förmodan skulle läsa detta, så tar jag gärna en fika någon dag. Snackar lite om hjärnan och livet. Skriv en kommentar här eller messa mig på 073-6530835.
0 kommentarer