sexualupplysare och bokälskare

bra eller anus

Publicerad 2012-05-11 12:07:41 i åsikter,

Åh nej! Jag som gått och glatt mig inför att dricka denna, och dragit ut på det - för att öppna flaskan, ta första klunken och inse att det smakar anus!

Eller förresten, anus kan nog smaka godare än denna dryck.


ps. Kommer dricka upp ändå. Pga snålhet och för att den säkert gör mirakel med kroppen. Osv

Kommentarer

Postat av: Emma Estevez

Publicerad 2012-05-11 15:26:46

Det finns inga vetenskapliga bevis för att det lönar sig att dricka aloe vera. Däremot är det det väldigt bra att behandla och lindra brännskador med.

Postat av: Sophia

Publicerad 2012-05-12 11:32:58

Gt wild´n crazzzzy! Ta min oxå - den står i mammas kyl!(Jag kommer inte sakna den, då jag misstänker starkt att den kan ge mig kraftiga kväljningar som eventuellt skulle kunna resultera i en kräkning.. Betacka mig!)

Postat av: Caro

Publicerad 2012-05-12 18:08:02

EE - och brännskador är inget jag har på insidan av kroppen vad jag vet. Därmed helt onödig att dricka.S - alltså huvva! Nej, du får inte dricka den! Du kommer kräkas konstant! Den är full med "fruktkött" som känns helt slimeigt och lite som mögel... Huvva.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela