sexualupplysare och bokälskare

vecka tjugoett,

Publicerad 2012-05-21 08:48:53 i min vardag,

Jag har fått lust att träna, inledde morgonen med att jogga? Först börjar jag tycka om små hundar och nu gillar jag att träna? Det är inte alls enbart mopsar, utan andra små raser också, fattar ingenting. Kan jag vara i någon slags fas? Undrar vad som händer härnäst...Denna vecka:
- ledig två dagar! Jag vet inte när det hände sist? Tisdag och söndag, myser av bara tanken
- fira Natti, min fina Bull fyller 23 och det ska firas med buller och bång. Eller typ grillning och bål
- plugg, skrev ut min hjärntenta igår, och började gråta. Jag förstår inte ens frågorna... Och den ska vara handskriven... Men det kommer såklart att lösa sig. Utan problem.
- bonnier har vårfest,
- planeringsmöte med Colour of Love! Ni vet väl om att det är jag som har hand om informatörerna? Så är ni sugna på att joina oss till Peace and love så maila mig på carolinawikbroc@hotmail.com det kommer bli fantastiskt,¨
- anna kommer till stan! Snaaaart bor vi ihop. Magiskt.
- städa balkongen och fylla den med blommor och grönt,
- göra planer för hösten,

Kan det vara att försommaren är här eller är det något annat som ligger i luften? Känner ni det också? Eller kan det vara så att vi äntligen tinat upp helt sen vintern och får tillbaka den där livsgnistan som får oss att leva lite extra, vara vaken några timmar längre per dygn och känner det där suget av äventyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela