erotikmässan

Äntligen är det dags för erotikmässan - och jag känner så mycket inför denna lilla helg. Å ena sidan älskar jag att det är öppet klimat kring sex, sexleksaker, piskor, dildos, porrfilmer och atmosfären osar att det är okej och kul med sex.
   Å andra sidan har jag fortfarande svårt för stripporna som ser ut som ca 14 år med decimeterhöga klackar, lika mycket smink på en kväll som jag har på ett år och att dom går klädda i princip ingenting... För att locka kunder till deras privata shower, peepshows osv. 
- fast det är ju vad jag ser som åskådare, jag vet inte hur eller varför dom är där. Det är bara hönsmamman inom mig som får hjärtsnörp. 
 
Men, jag kan som sagt inte veta. Så vi fokuserar på det jag tycker är positivt: kom dit! Gå loss bland dildos, utklädningskläderna, pierca dig i bröstvårtan eller skaffa hem lite saker att liva upp sexlivet med. Det finns något för alla. 
 
 
Och det jag kanske gillar mest: variationen. Hela jävla sverige finns representerat i denna lokal. Generationerna umgås och botaniserar bland stringtrosorna, äldre par går hand i hand och klämmer på lackkjolar, yngre gäng fnissar när de ser en strippa, ett gäng hetsar varandra till kompistatueringar, ett annat gäng köper "sexiga" outfits till halloween. Åldrar, sexuella läggningar, sexuella preferenser, kön, etnicitet - allt finns och alla hänger med alla.