sexualupplysare och bokälskare

fredag morgon

Publicerad 2012-10-05 10:42:00 i min vardag,

Efter att jag kommit hem från kyrkogården startade jag ett HP-maraton och såg de fyra sista filmerna i ett svep. Och det var när femte karaktären dog som jag insåg att tårarna för dagen tagit slut, och den lättnaden? Det är en känsla av befrielse när en släpper taget om sorgen och låter alla känslor skölja genom kroppen tills det tar slut för stunden. Somnade efter att HP segrat över mörkrets herre en gång för alla.
 
Vaknade till solsken och tog min första pw på två veckor, det var som att sjösätta Vasaskeppet på nytt... Men skönt med solen som sticker i ögonen. Denna höst kommer vara krispig och ljus.
- just nu spelas Tomas Ledin på hög volym och jag ska storstäda hemmet samt ta tag i veckans plugg. Senare i kväll ska jag hänga med trollungarna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela