sexualupplysare och bokälskare

Hurra!

Publicerad 2012-09-21 11:32:32 i åsikter,

 
Johan Persson och Martin Shibbye kommer till bokmässan. Torsdagen den 27e kl 15 kommer det vara en manifestation för Dawit Isaak och dom kommer att vara där och prata. Jag får rysningar bara av tanken på att se dessa live. Det kommer bli magiskt. Journalistiken och skriften ska alltid vara fri.

Kommentarer

Postat av: E Estevez

Publicerad 2012-09-21 20:04:23

Önskar jag kunde stoppa eländet, de fega jävla kräken förtjänar inte att få komma tillbaka. Persson är en skurk, Shibbuye är dessutom en antidemokrat. Shibbye är aktiv/fd. aktiv i RKU, en vänsterextrem, stalinistisk(!) organisation som har som mål att ta över Sverige genom en väpnad revolution. Att dessa två vita herrar hyr svarta legosoldater för att med våld inkräkta på ett annat lands territorium klingar väldigt illa i mina öron, det är dags för européer att sluta härja i Afrika.

Här har du dina hjältar, i full fart med att smida planer:
http://www.youtube.com/watch?v=8iD3BKd_PlA&feature=player_embedded

Postat av: Sophia

Publicerad 2012-09-22 21:44:04

Nej man va? Är det sant??? Fan jag kommer grina som en tok!!! ÅHHHH!!! De är mina idoler & hjältar! Jag känner mig knäsvag i förskott...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela