sexualupplysare och bokälskare

mellandagsrea!

Publicerad 2013-12-26 04:03:00 i Sex osv.,

Om folk skulle vara snäppet smartare skulle folk göra som vi gjorde i min familj när jag och syrran kom i puberteten och fick börja ta hand om egna pengar - mamma gav oss pengar som vi själva fick spendera på mellandagsrean. Priserna var halverade, vi lära oss om pengars värde och fick välja det vi ville ha. Alla tjänade på detta. Tusen gånger bättre än att få saker än ändå lägger upp på blocket under juldagen. 
 
 
Men oavsett om du gör så i din familj eller sitter med lite extra pengar i spargrisen - spana in årets bästa mellandagsrea! Det är fantastiska Oliver & Eva som sänkt priserna galet mycket. Mellandagsrean hittar ni här
 
 
Ska plocka ut några favoriter och skriva om under kommande dagar. Så får ni passa på att fynda medan chansen finns. Hurra! Och hur jävla fantastisk är inte julkulan? Jag skulle så himla gärna vilja ha en sån. En liten mini-dildo som är omgiven av glittriga snöflingor. Perfekt prydnad. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela