sexualupplysare och bokälskare

min mentor

Publicerad 2013-01-25 13:12:00 i Sex osv.,

 
En kalaspingla och en feberyr. Men jag blir lite rörd av bilden, för jag minns fortfarande hur jag på darriga knän gick fram till hennes signeringsbord under bokmässan i Göteborg 2005, och förklarade hur mycket jag tyckte om henne. Sen började vi maila och nu sitter jag här 8 år senare och har samma plats på Veckorevyn som hon en gång haft. Så jävla häftigt. Katerina firar 20 år i år som sexrådvigare! 20 år!! Undrar vad jag gör om 19 år? 
 
Hur som, jätteintressant seminarium och jag gick därifrån med huvudet fyllt av tankar och idéer kring saker jag vill skriva och forska om. 
- och, hemmafruidealet kom upp (ett av mina favoritämnen!) och jag var helt överrens med Katerina. Det är befängt och idiotiskt att förlita sig på en karl så pass mycket att han ska dra hem pengarna medan kvinnan går hemma och fixar allt annat. Får rysningar av tanken, kan återkomma till det senare. 
 
ps. vet ej hur jag vänder på bilden. men fin är den ändå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela