sexualupplysare och bokälskare

ja! vi kör på könsrollerna i år igen!

Publicerad 2013-03-31 14:13:16 i feminism, genus osv.,

 
Jag kan inte bestämma mig för om BB faktiskt är så pass ointelligent, trångsynt och obehagligt gammaldags att hen faktiskt står för detta citat.
- eller om detta enbart är ännu ett steg för henom att "skapa debatt" och dra in ännu mer pengar. Som ett slags obehagligt steg i kapitalistisk riktning. 
 
Det hela är oklart. 
 
Men någonstans inom mig väcks den där känslan (näst efter raseriet) av typ ömhet? Som att jag blir ledsen å henoms vägnar att hen inte förstår bättre? För jag tycker det är synd om människor som inte förstår/ser strukturer i samhället som dagligen begränsar människor och straffar de som avviker från normen. Hur de vägrar se utanför heteronormen, tvåkönsnormen eller vill se hur strukturerna kring kön förstör för människor. Sorgligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela