sexualupplysare och bokälskare

sexla/sexling

Publicerad 2013-05-05 20:59:40 i Sex osv.,

Mina vänner, har ni koll på Snuskiga akademien? Den fantastiska hemsidan där en kan rösta på nya ord som rör sexets underbara värld - eller ännu bättre, föreslå egna! 
 
Jag föreslog ett ord för ett tag sen och nu i helgen fick jag svar om att det godkänts, hurra! Så in och rösta med er här!
 
 
Jag är ju ett riktigt stort fan av ord och älskar att få nya tillskott till min vokabulär. Ordets innebörd är: alla sexuella handlingar som kan göras utöver omslutande/penetrerande sex
 Hur bra är inte ordet? Detta innebär ju allt roligt en kan göra utöver det normerande sexet. Dvs hångel, petting, gnidsex, kyssas, rimming, nafsa, slicka, bita, oralsex, snigla, olla, kramas, skeda. 
 
Jag skapade ordet för jag anser att det finns ett begrepp för allt utöver det "vanliga" omslutande sexet som många tänker på när de läser ordet sex. Men sex är ju så mycket mer än enbart detta. Därmed behövs ett begrepp som inkluderas i det stora begreppet sex. Och för att belysa hur mycket sex kan vara. 
 
 
Så in och rösta med er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela