kärlekskrank idiot

 
Har ni någonsin varit med om att sakna i förväg? Att veta om att när dagen är över kommer saknaden komma och krama om ens hjärta, hårt. Det är nog min märkligaste egenskap, att jag känner saker i förväg innan dom ens har hänt. För att jag vet hur jag kommer känna, för att jag vet hur mina känslor fungerar och hur det påverkar min kropp. Och jag vet att jag kommer sakna henne - och det är inget en kan vänja sig vid. Det bara är så. 
- när jag var yngre var det ännu värre. Då kunde jag bli ledsen innan dagen ens börjat för att jag visste att jag skulle gråta mig till sömns senare... Kärlekskrank idiot som sakta utvecklas. 
 
 
Om tolv timmar sitter jag på flyget och om ytterligare tolv timmar efter det har jag landat på andra sidan jorden där jag ska tillbringa femton dagar. Har packat ned 5 bikinidelar, 2 L sunlotion, åtta böcker, träningskläder, min dator, lite anteckningsblock och femton ton plugg. Kanske lär jag mig SPSS där? Kanske hoppar jag av kursen. Men mest ska jag äta färsk mango, grönsaker i ostronsås och läsa ståendes i havet. Shoppa sidenmorgonrockar, yoga och skriva på min roman. 
0 kommentarer